Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?
Ons kantoor is volledig ingesteld op de belangen van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf, maar ook die van de particuliere belastingplichtige.

Waarin onderscheiden wij ons van andere administratie en belastingadvieskantoren:
Als ondernemer heeft u zelf een bedrijf en weet u als geen ander dat tijd en energie kostbaar is, wij kunnen u ontzorgen.

Tessa Wijnen Loretta Wijnen


Als ondernemer weet u dan ook dat nodeloze afstand tussen u en uw cliënt de zaak geen goed doet. U weet dat een persoonlijke aanpak voor alle partijen het prettigste werkt. Wij werken onder het credo:” waarom zou u een nummer zijn, terwijl wij al dagelijks met cijfers werken”. Wij staan naast u, niet boven u en behandelen u derhalve gelijkwaardig. Daar wij ook ondernemer zijn kennen wij de vele aspecten van het ondernemerschap van verschillende kanten. Ons specialisme is gelegen op het gebied van de fiscaal -juridische – en administratieve -boekhoudkundige begeleiding van ondernemers/particulieren en hiermee willen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u verder van dienst zijn bij vragen of advies over de Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Vennootschapbelasting en Omzetbelasting, maar ook voor vragen over de Erfbelasting kunt u bij ons terecht.

U weet waar u aan toe bent en u kunt dus bij ons terecht voor alle administratieve- en boekhoudkundige diensten alsmede fiscaal- juridische diensten. Dit alles tegen concurrerende tarieven.

Administratieve lastenverlichting voor ondernemers is een begrip dat veelvuldig door de regering in de mond genomen wordt. In de praktijk merken wij hier echter weinig van. Als ondernemer heeft u te maken met veel ingewikkelde regels, wetten, voorschriften, verordeningen enz. Met enkele van deze zult u dagelijks te maken krijgen (het leveren, betalen, administreren enz.) en enkele worden pas af en toe actueel. Bij deze laatste denken we aan de rechtsvorm van uw onderneming, aan fiscale problemen en aan problemen op arbeidsrechtelijk gebied. Wij beantwoorden uw vragen op deze gebieden en regelen deze zaken voor u; deze tijd en energie kunt u in uw onderneming steken. Hier ligt immers uw kracht en hiermee verdient u uw geld. U heeft de informatie en wij willen u de benodigde kennis aanbieden, zodat wij samen een team kunnen vormen.

  • Vertrouwelijk:
    Vanzelfsprekend zijn wij gebonden aan een strikte geheimhoudingsplicht. Mede daardoor kunnen wij optreden als uw vertrouwenspersoon, uw klankbord.
  • Complete service:
    Tot onze cliëntenkring behoren zowel startende- als reeds gevestigde ondernemers. Enthousiaste mensen, maar er blijft vaak te weinig tijd over om zich goed in de administratieve kant van de onderneming te verdiepen. Wij willen verder gaan dan de cijfers uit het verleden, wij proberen u een koers aan te geven voor de toekomst en een wezenlijke bijdrage te leveren aan uw administratieve- boekhoudkundige en fiscale bedrijfsvoering.

Neem de proef op de som:
Wilt u de proef op de som nemen? Een kennismakingsgesprek kan verhelderend werken. Indien u zich als cliënt aan ons kantoor verbindt kunnen zullen wij voor dit eerste gesprek geen kosten in rekening brengen.

Nadere informatie:
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!